Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Brød

Fedtfattig -» Brød


1 Grahamsbrød

Grahamsbrød

Mælken lunes og gæren høres herudi tilsæt resten og rør godt sammen.

Dejen skal være lind og skal ikke æltes Hæver et lunt sted ca 45 min.

Hældes op i 2 smurte brødforme (1 stor og en mindre) Stik godt i dejen med en gaffel for at undgå lufthuller.

Hæver igen ca ½ time
Bages ved 200 grader en god time.
Yderligere info: Grahamsbrød Opskrift -»
2

Gulerods boller

Gæren opløses helt i lunkent vand og resten af ingredienserne blandes i og æltes godt igennem.
Hæves lunt og tildækket i ca. 1 time.
Dejen slås ned, og formes til 20 boller.
Hæves 30 min.
Pensles med æg og bages ved 200 grader i ca. 25 minutter.
Yderligere info: Gulerods boller Opskrift -»

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk