|
|
BrødFedtfattig -» Brød
1
|
Mælken lunes og gæren høres herudi tilsæt resten og rør godt sammen. Dejen skal være lind og skal ikke æltes Hæver et lunt sted ca 45 min. Hældes op i 2 smurte brødforme (1 stor og en mindre) Stik godt i dejen med en gaffel for at undgå lufthuller. Hæver igen ca ½ time Bages ved 200 grader en god time.
Yderligere info: Grahamsbrød Opskrift -»
|
|
2
|
Gæren opløses helt i lunkent vand og resten af ingredienserne blandes i og æltes godt igennem. Hæves lunt og tildækket i ca. 1 time. Dejen slås ned, og formes til 20 boller. Hæves 30 min. Pensles med æg og bages ved 200 grader i ca. 25 minutter.
Yderligere info: Gulerods boller Opskrift -»
|
|
|
|
|