Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Frugt & Grønt | Kogte Majskolber

Fedtfattig -» Frugt & Grønt

Kogte Majskolber

Kogte Majskolber

Ingredienser:
Hele majskolber.
Kogende vand
Salt
Smør


Fremgangsmåde:
Majsen renses for alt grønt. Blade og de lange hår pilles af så du kun har den rene kolbe tilbage. Skær evt. dårlige majs af.
Du kommer majskolberne ned i kogende vand med en lille smule salt.
Ønskes majsen sprøde koges de i 7-10 minutter, og hvis man hellere vil have dem møre kan man give dem op til 15 minutter.

Serveres varme med smør og evt. en smule salt.
Er godt både som ret i sig selv med en smule tilbehør, eller bruge majsen som tilbehør til en kødret.


Søgeord: majs, majskolber, sommer majs, koge majs, majs opskrift

Tilføjet d. 17-06-2008 20:51:41
Indsendt af: Lasse
Kategori: Fedtfattig » Frugt & Grønt
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
Kommentar af: Nicolaj, d.20-06-2011, kl.17:53
Super at man lige kan slå det op under maden :D
Kommentar af: Timm, d.03-08-2011, kl.21:16
Jeg elsker majs!

Skriv en kommentar til opskriften: Kogte Majskolber
Dit Navn:
Validering: 9 + 7 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

Pastasalat med Grønt


Skær agurk og radiser i passende stykker. Hældes i en skål og pres hvidløg ned i.
Tilsæt fløden og smag til med salt o

Pastasalat med Grønt

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk