Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Hovedret | Græsk stifado med kanel & spidskommen

Fedtfattig -» Hovedret

Græsk stifado med kanel & spidskommen

Græsk stifado med kanel & spidskommen

Ingredienser:
4 Personer
1/2 aubergine i tern
1/2 kg MesterMørt oksekød i tern
olivenolie til bruning
2 fed hakket hvidløg
2 tsk. spidskommen
1 lille stang kanel
2 dl rødvin
1 ds. hakkede tomater
2 skiver økologisk citron
2 dl oksebouillon
150 g perleløg
salt, sukker, peber
frisk mynte


Fremgangsmåde:
Skær aubergine i små tern, drys med salt, og lad dem trække 15 minutter.
Dup med køkkenrulle, og rist dem 2-3 minutter i lidt olivenolie.
Gem de ristede aubergine til senere.Brun kødet grundigt og krydr med hvid-løg og spidskommen.
Tilsæt kanel, rødvin, tomater, citronskiver og bouillon, og lad det simre 1 time uden låg.
Kom perleløg samt aubergine i tern ved, og kog i endnu 10 minutter, til kødet er mørt.
Smag til med salt, lidt sukker og peber.
Drys med frisk mynte og server kogte løse ris til.


Søgeord: oksekød, spidskommen, kanel, stifado

Tilføjet d. 30-11-2006 19:31:22
Indsendt af: EddyTheMadChef
Kategori: Fedtfattig » Hovedret
Reference: http://www.eddythemadchef.dk
Ret Opskrift: Giv os besked om rettelser

Opskrift kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar til opskriften: Græsk stifado med kanel & spidskommen
Dit Navn:
Validering: 1 + 7 =
Kommentar:



Relaterede opskrifter:

 

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk