Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Frugt & Grønt

Fedtfattig -» Frugt & Grønt


1 Kogte Majskolber

Kogte Majskolber

Majsen renses for alt grønt. Blade og de lange hår pilles af så du kun har den rene kolbe tilbage. Skær evt. dårlige majs af.
Du kommer majskolberne ned i kogende vand med en lille smule salt.
Ønskes majsen sprøde koges de i 7-10 minutter, og hvis man hellere vil have dem møre kan man give dem op til 15 minutter.

Serveres varme med smør og evt. en smule salt.
Er godt både som ret i sig selv med en smule tilbehør, eller bruge majsen som tilbehør til en kødret..
Yderligere info: Kogte Majskolber Opskrift -»
2 Pastasalat med Grønt

Pastasalat med Grønt

Skær agurk og radiser i passende stykker. Hældes i en skål og pres hvidløg ned i.
Tilsæt fløden og smag til med salt og peber. Lad skålen hvile mens pasta tilberedes.
Følg anvisningen på pasta pakken. Sørg for at overholde kogetiden. Tilsæt bouillonterningen. Lad pastaen afkøle. Skyl gerne med koldt vand
Bland pastaen med feta og hæld ned i skålen med fløden og grønsager og server straks.

Du kan selvfølgelig benytte alle de grønsager du bedst selv kan lide.
Yderligere info: Pastasalat med Grønt Opskrift -»

Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk